DE PIZZABAKKERT BLIJDORP

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 432 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Pizzabakkert Blijdorp. Meer weten? Ontdek meer

8 apr 2024 om 19:50 Goed warme pizza, alleen de volgende keer mag er wat meer rode ui bij. Was wel erg karig.
8 apr 2024 om 9:24 Er zat een haar in de pizza. Gelijk geen trek meer.
4 apr 2024 om 10:37 Een warme pizza in 15min. Blijkbaar heb ik telkens mazzel, maar zo snel heb ik het nog nooit meegemaakt. Goed bezig!
2 apr 2024 om 14:32 Pizza kwam erg laat en was bij de buren geleverd. Gelukkig hebben de buren gebeld, maar dit was heel raar.
1 apr 2024 om 21:26 Een hele vette pizza vol met olie geleverd. Erg jammer, was niet te eten… Tweede keer dat het tegenviel bij de Pizzabakkert. Ik bestel hier niet meer! Heel jong team, valt nog veel te leren mannen.
31 mrt 2024 om 22:25 Goede kwaliteit, goed warm (maar ja, heel dichtbij) maar de pizza van de maand was wel een beetje saai
29 mrt 2024 om 23:00 Delivery again late, and pizza are cold
26 mrt 2024 om 10:45 De pizza was lauw toen die aankwam en er zat totaal geen smaak aan. Er zat erg weinig op de pizza en dat voor het geld wat je betaald. Nee hier bestel ik niet meer
24 mrt 2024 om 21:37 2 uur wachten op een koude pizza
24 mrt 2024 om 9:20 Order was fast as well as delivery and the pizza is super tasty! It arrived much earlier than the time predicted.
23 mrt 2024 om 7:16 Bestelling was te laat, pizza’s waren erg vet, lauw en taai, idee dat ze al even geleden klaar gemaakt waren.
19 mrt 2024 om 23:12 Geen slecht pizza maar kan zeker beter. En zoals ik hier al meer lees, aan de koude kant.